Kanserojen NGHT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Lahana Sarması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
TERLAN
Kurucu
Kurucu
TERLAN


Lahana Sarması Q9tdm
İsim İsim : Mehdin
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3884
Başarı Puanı Başarı Puanı : 8820
+ Rep Puanı + Rep Puanı : 9
Doğum tarihi Doğum tarihi : 01/08/96
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 03/07/13
Yaş Yaş : 27
Nerden Nerden : >Diyarbakır<
Hobiler Hobiler : Kitap okumak :)
Lakap Lakap : Tertions <3

Lahana Sarması Empty
MesajKonu: Lahana Sarması   Lahana Sarması EmptyÇarş. Ağus. 28, 2013 5:32 am

Malzemeler


1 tane orta boy, lahana (dolmalık)
2 çay fincanı, bulgur
3 tane soğan
2 tane taze soğan
1 tane domates
Kuşüzümü, dolmalık fıstık, nane, yenibahar, tuz, şeker
Bit miktar, maydanoz
Zeytinyağı


Lahana Sarması Tarifi

Öncelikle lahanayı, haşlamak için büyük bir tencereye suyu alalım, kaynayınca lahanayı tencereye ilave edelim, haşlanmaya bırakalım. Biz bu arada iç harcını hazırlayalım, bunun için, sıvıyağı bir tavaya alalım, üzerine ince kıydığımız soğanı alıp kavuralım. Taze soğanı, ekleyelim, karıştıralım bulguru ekleyelim, kavuurmaya devam edelim. Sonra sırası ile, baharatları, tuzu ve şekeri ,lave edelim ve ocaktan alalım soğumaya bırakalım. Diger yandan, haşlanan lahanayı soğuk suya alalım, soğuyunca süzgece alalım. Harç soğuduğunda, içine doğradığımız, domates ve maydonozu katalım karıştıralım. İstediğiniz şekilde dolmalarınızı sarınız, tencereye diziniz, üzerine zeytinyağı gezdirip, b,raz sıcak su ekleyip pişmeye bırakalım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://notnullteam.yetkin-forum.com
 
Lahana Sarması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zeytinyağlı Lahana Dolması
» Zeytinyağlı Lahana Dolması Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kanserojen NGHT :: » Serbest Bölüm :: Damak Tadı-
Buraya geçin: