Kanserojen NGHT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Elbasan Tava Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kodubull
Forum Üyesi
Forum Üyesi
kodubull


Elbasan Tava Tarifi Q9tdm
İsim İsim : dogan
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 145
Başarı Puanı Başarı Puanı : 314
+ Rep Puanı + Rep Puanı : 9
Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/08/92
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 20/07/13
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : izmir
Hobiler Hobiler : pc
Lakap Lakap : kodubull

Elbasan Tava Tarifi Empty
MesajKonu: Elbasan Tava Tarifi   Elbasan Tava Tarifi EmptyÇarş. Ağus. 07, 2013 12:58 pm

Elbasan Tava Tarifi Images?q=tbn:ANd9GcRjfOh1pmS8kiZEyi6jO25Ku5yL8F_jH-gL9HlBEvKxVp6KM2wEiw


color=#ff3333]Malzemeler[/color]
2 orta boy soğan
1 kg. kemikli kuzu eti
350 gr. yoğurt
2 adet yumurta beyazı
4 yemek kaşığı un
karabiber
tuz


Yapılışı
Soğanları küp şeklinde ince ince doğrayın. Kalın dipli bir tencerede soğanı ve kuzu etini birlikte 40-45 dakika pişirin. (et suyunu çekip yumuşuncaya kadar). Pişen etleri fırına dayanaklı bir tepsiye alın. Başka bir kapta ise un,yumurta ve yoğurdu iyice karıştırıp tepsideki etin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış sıcak fırında 15-20 dakika daha pişirin.sıcak olarak servis yapın.

NOT: Bu yemek Ege bölgesinde daha çok Kurban Bayramında pişirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Elbasan Tava Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bıldırcın Şiş Tarifi
» Fava Tarifi
» Güllaç Tarifi
» Güveçte bıldırcın Tarifi
» Bıldırcın Izgara Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kanserojen NGHT :: » Serbest Bölüm :: Damak Tadı-
Buraya geçin: