Kanserojen NGHT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Güllaç Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
TERLAN
Kurucu
Kurucu
TERLAN


Güllaç Tarifi Q9tdm
İsim İsim : Mehdin
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3884
Başarı Puanı Başarı Puanı : 8820
+ Rep Puanı + Rep Puanı : 9
Doğum tarihi Doğum tarihi : 01/08/96
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 03/07/13
Yaş Yaş : 27
Nerden Nerden : >Diyarbakır<
Hobiler Hobiler : Kitap okumak :)
Lakap Lakap : Tertions <3

Güllaç Tarifi Empty
MesajKonu: Güllaç Tarifi   Güllaç Tarifi EmptyCuma Tem. 05, 2013 3:13 am

Güllaç Tarifi Gullacccbj4







Öncelikle iyi bir gullac yapabilmek mutlaka taze, gunluk ve kaliteli sut kullanilmasi gerekiyor.

*Güllac yufkasinin usta ellerle açılmasi cok onemli .Cünkü iyi bir güllaç için yufkalar kesinlikle ince kenarli olmali.Kalin kenarli gullac yufkasi agiza hic hos gelmez.

*Yufkalarin serilecegi tepsi kuru ve cok temiz olmali.








Gerekli Malzemeler :

Çok ince acilmis gullac yufkasi
3 kilo sut
750 gr toz seker
250 gr rendelenmis ceviz ici
250 gr hindistan cevizi
500 gr pudra sekeri
100 gr cekilmis antep fistik ici
Süsleme icin kiraz ve arzuya göre gül suyu.

Yapilişi:

Süt iyice kaynatilir ve seker koyularak iyice karistirilir. Sut el yakar yakmaz hale gelince gullac yufkalari genisliginde bir tepside serme islemine baslanir. Yufkalar tepsiye tek teke serilerek aralari bol sutle beslenir. 3-4 yaprak yufka attiktan sonra hindistan cevizi, pudra sekeri, hindistan cevizi, cekilmis fistik ici, file findikla uzerine bolca serpilir. Uzerine tekrar bol sut yedirilen 3-4 yufka serilir.Susleme yapilarak servise hazirlanir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://notnullteam.yetkin-forum.com
 
Güllaç Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bıldırcın Şiş Tarifi
» Fava Tarifi
» Güveçte bıldırcın Tarifi
» Bıldırcın Izgara Tarifi
» Bıldırcın Kağıtta Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kanserojen NGHT :: » Serbest Bölüm :: Damak Tadı-
Buraya geçin: