Kanserojen NGHT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Baklalı Enginar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
TERLAN
Kurucu
Kurucu
TERLAN


Baklalı Enginar Q9tdm
İsim İsim : Mehdin
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3884
Başarı Puanı Başarı Puanı : 8820
+ Rep Puanı + Rep Puanı : 9
Doğum tarihi Doğum tarihi : 01/08/96
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 03/07/13
Yaş Yaş : 27
Nerden Nerden : >Diyarbakır<
Hobiler Hobiler : Kitap okumak :)
Lakap Lakap : Tertions <3

Baklalı Enginar Empty
MesajKonu: Baklalı Enginar   Baklalı Enginar EmptyÇarş. Ağus. 28, 2013 5:27 am

Malzemeler


5 tane enginar

300 gram, kabukları soyulmuş iç bakla

1 kase arpacık soğan

1 sap taze soğan

bir miktar, dereotu

yarım yemek kaşığı, un

zeytinyağı

tuz,şeker


Baklalı Enginar Tarifi

Arpacık soğanları, ayıklayalım bir tencereye zeytinyağı alalım, arpacık soğanları sote yapalım. Üzerine tuz, un, şeker ve suyunu ilave edelim. Su kaynayınca, ayıkladığınız enginarları ilave edelim ve pişmeye bırakalım. Pişen enginarların üzerine iç baklayı ekleyelim, biz bu arada, nane ve taze soğanı ayıklayıp yıkayalım. İnce doğrayıp, tencereye alalım, 5-6 dakika pişirip ocaktan alalım. tencerenin kapagını hiç açmadan, bir gece bekletelim. Ertesi gün, bir tabaga, tencereyi boşaltalım, enginarları, servis tabagına alalım, kalan malzemeleri, enginarların üzerine paylaştıralım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://notnullteam.yetkin-forum.com
 
Baklalı Enginar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kanserojen NGHT :: » Serbest Bölüm :: Damak Tadı-
Buraya geçin: