Kanserojen NGHT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Endülüs Usulü Kuşkonmaz

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kodubull
Forum Üyesi
Forum Üyesi
kodubull


Endülüs Usulü Kuşkonmaz Q9tdm
İsim İsim : dogan
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 145
Başarı Puanı Başarı Puanı : 314
+ Rep Puanı + Rep Puanı : 9
Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/08/92
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 20/07/13
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : izmir
Hobiler Hobiler : pc
Lakap Lakap : kodubull

Endülüs Usulü Kuşkonmaz Empty
MesajKonu: Endülüs Usulü Kuşkonmaz   Endülüs Usulü Kuşkonmaz EmptyC.tesi Ağus. 17, 2013 11:47 am

Endülüs Usulü Kuşkonmaz Ymk_358

Malzemeler
1/2 kg Taze veya Konserve Kuşkonmaz
1 Dilim Bayat Ekmek
1/2 Demet Maydanoz
2 Diş Sarmısak
1 Kırmızı Dolmalık Biber
1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı
1 Yemek Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi  
Kuşkonmazların saplarını ucundaki mor renkli kısmın bittiği yerden başlayarak bıçakla kazıyıp temizleyin. Mor körpe uçlar suyun dışında kalacak şekilde su dolu bir tencereye yerleştirin. Çok az tuz ekleyip 20-25 dakika haşlayın. Soğuk suyun içinde bekletin.

Tencerede zeytinyağını ısıtın. İnce kıyılmış sarımsakları zeytinyağında kızartın. Ufalanmış ekmek içi ve kıyılmış maydanozu ekleyip kavurun. Ekmek içinin rengi sararınca sirkeyi ekleyip bir taşım kaynatın.

Hazırladığınız karışımı ince delikli bir süzgeçten geçirin ve tekrar tavaya alın. Haşlanmış kuşkonmazları ilave edin. Tuz, karabiber ve ince kıyılmış kırmızı dolmalık biberi ekleyin. 5 dakika pişirip ateşten alın. Soğuyunca servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Endülüs Usulü Kuşkonmaz
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kanserojen NGHT :: » Serbest Bölüm :: Damak Tadı-
Buraya geçin: